Yarının liderleri

KristoY

Global Mod
Global Mod
İçinde Arjantin için öğret On beş yıldır ülkedeki tüm erkek, kız ve gençlerin eğitime erişebilmesi için çalışıyorlar. kaliteli eğitimdoğdukları ve büyüdükleri bağlamdan bağımsız olarak.

Hedef açık: ülkedeki eğitim eşitsizliklerini azaltmak. aracılığıyla Kolektif Liderlik Programıeşlik et okul topluluklarının gelişimi Böylece öğrencilerinin öğrenimini, liderliğini ve kapsamlı gelişimini geliştirebilirler.

“Eğitim sisteminin tüm çocuklara fırsatlar sunmadığını ve birçoğunun yeterli öğrenimi alamadan okulu bitirdiğini biliyoruz. Herkes öğrenebilir ve öğrenmeyi hak eder. Bu yüzden arıyoruz yeni nesil liderler iki yıl boyunca kendilerini öğrencilerinin hizmetine sunabileceklerini ve sonrasında tüm hayatlarını daha adil bir sistem kurmaya adayabileceklerini. Karşılaştığımız zorluklar karmaşıktır ve farklı hatlarda ve sistem genelinde birlikte çalışan, liderlik uygulayan ve birlikte öğrenen birden fazla aktörün katılımını gerektirir,” diyor Enseñá por Arjantin'in genel müdürü Verónica Cipriota.

İçinde Arjantin için öğretaracılığıyla Kolektif Liderlik Programıgerçekleri üretebilecek liderler oluştururlar eğitimsel dönüşüm. Program, mentorlar ve kişiselleştirilmiş koçluk dahil olmak üzere 400 saatten fazla eğitimle teorik-pratik bir deneyim geliştirir.

Ayrıca katılımcılar sınıfta öğretim uygulamaları yapmakta ve bu eğitim saatleri karşılığında ekonomik bir teşvik almaktadırlar. pedagojik uygulama. Bu model, her katılımcının mesleki ve kişisel gelişimini arttırmayı amaçlamaktadır.

Kolektif Liderlik Programının 2025 yılı çağrısı 20 Aralık'ta sona eriyor. Bu vesileyle harika performans sergileyen genç profesyonellere çağrıda bulunuyorlar. potansiyel ve bağlılık eşitlik için. İlgilenenler girerek başvuruda bulunabilirler. .

Eğitim sisteminin mevcut zorlukları devam ediyor, çözüm talep ediyorlar yenilikçi teknikler didaktik, öğretmen eğitimi, teknoloji kullanımı ve öğrenci liderliğinin geliştirilmesi alanlarında.

Suipacha 268, 8°. CABA. www.ensenaporargentina.org

Instagram: ensenaxargentina

15 yıldır ülke çapında liderlik geliştirmek, öğretmen ve öğrencilere yönelik farklı eğitim ve destek programları uygulamak için çalışıyorlar. Kolektif Liderlik Programına 400'den fazla kişi katıldı. Programı şu anda 70 kişi alıyor ve ülkenin dört bir yanından toplam 150.000'den fazla öğrenci farklı programlara erişim sağladı.

Kuruluş, 60'tan fazla ülkeyi ortak bir misyon etrafında birleştiren küresel bir hareket olan Herkes için Öğret ağının bir parçasıdır: erkek, kız ve gençlerin kaliteli eğitime erişimini engelleyen eğitim engellerinin ortadan kaldırılması. Ülkedeki tüm gençlere kaliteli ve eşit bir eğitim geleceği inşa etmeye yardımcı olmak için https://www.ensenaporargentina.org/dona adresinden bağışta bulunabilirsiniz.