Pinamar'da bir kadına kürekle saldıran golfçü çifte dava açıldı

KristoY

Global Mod
Global Mod
“Bununla tavana tereyağı atmak zorunda kalıyoruz. Pinamar'da her zaman böyle şeyler oluyor, oluyor Bolonqui Geçen hafta bir golf kulübü olan Links Pinamar'da yaşananları anlatan bir Pinamar sakini, internette yayılan bir video sayesinde popülerlik kazandığını söylüyor. Mate içen kadın saldırıya uğradı ayrımcılık için spor yapan bir çift tarafından.

“Golf sopası boynunu kırdı”dedi savcı Juan Pablo Calderón'a, golf sahasında mate içen arkadaşı Delia. Silvia Lopresti (61), kurban La Plata'nın yerlisi. Celeste López ve ortağı Mariano Girini'nin gerçekleştirdiği dayak geçtiğimiz salı günü meydana geldi ancak haber son birkaç saatte ön plana çıktı.

Dolores'in başsavcısı Diego Escoda, şunları doğruladı: Zurna Girini ve López suçlandı şu anda ifade vermemiş olmalarına rağmen soruşturmaya çağrılacaklar.

Şu ana kadar derecelendirme “hafif yaralanmalar” ve önlem olarak, mağdura yaklaşma yasağıLopresti'nin şikayetini alan savcı Calderon tarafından verildi ve davayı ilerletiyor.

Öncelikle, Pinamar Savcılığı'nın tedbirleri saldırganlara, bölgede olup bitenlerden daha az zarar veriyor gibi görünüyor. Saray Lopresti'nin yaralarına ve morluklarına mal olanLópez ve Girini'yi saldırıyla suçlayan.

Haberin yayınlanmasıyla birlikte Pazartesi sabahının erken saatlerinde Pinamar'da tek konu bu oldu. Girini'nin golf mahallesinde López'in yanında bulunan eczanesini korumak için çok sayıda polis aracının varlığı fark edildi. Başka bir komşu, “Escrache ve mateada olacağı konuşuldu ama pek bir şey olmadı” dedi. Tabii ki yer açılmadı ve Camın üzerinde geçici kapanmanın nedenlerini açıklayan bir not vardı.

Metinde “medya ve sosyal ağlarda yayınlanan notlarda dezenformasyon”dan bahsediliyor ve ardından şunlara dikkat çekiliyor: “Vahşi ölüm tehditlerinin kurbanı olduk Bu eczanenin daha önce mahkemede suç duyurusunda bulunulan personeline yönelik”.

Sonra başka bir paragrafta şöyle yazıyor: “Bu eczaneyi işleten işçiler, hizmetleri geçici olarak askıya almak Mevcut durum değişmediği sürece çalışma kaynağımız.” Son olarak destek ve anlayış istiyorlar. Eczanenin müdavimi olan bir kadın, “Yeniden açılması biraz zaman alacak, çok şey var” dedi. Buradaki insanlara öfke duyuyorum.”

Links Pinamar kulübüne yapılan saldırının ardından Mariano Girini'den Farmacia Golf'ten açıklama.

Vahşi saldırganlığın geniş çaplı bombasının bir başka sonucu da Links Pinamar'ın güçlü bir açıklama yayınlamasıydı. “Sahamızda bir oyuncu ile tesislerde bulunan bir kişi arasında meydana gelen olayla ilgili gelen sorular dikkate alındığında, olayı öğrendiğimizden bu yana camiamızla paylaşmak istiyoruz. Bu oyuncuların uzaklaştırılmasına karar verildi Davayla ilgili tüm bilgileri ve hem AAG (Arjantin Golf Birliği) hem de Haber Bakanlığı tarafından alınan önlemleri öğrenene kadar” diye başlayan mektup sosyal ağlarda yayıldı.

Ve bir açıklama ile devam etti: “Linklerimizin ortakları yoktur, ancak ülkenin ve dünyanın her yerinden bu sporu, bu spor faaliyetini karakterize eden etik ve kurallarla uygulayan oyuncuları kabul etmektedir. Ne şiddete ne de ırkçılığa tolerans gösterilmiyorne de herhangi bir şikayet”.

Kurbanın sesi

“Beni fare gibi dövdüler “Ve bize git dediler fare, burası Oostende değil, biz burada olmak için 50 bin dolar ödedik, dediler bana… Burası Conurbano değil, golf sahasıyla plaza arasındaki farkı biliyor musun?” Conurbano?” dedi Lopresti.

Silvia Lopresti (61), Pinamar'daki bir golf sahasında acımasız bir saldırıya uğradı.
Silvia Lopresti (61), Pinamar'daki bir golf sahasında acımasız bir saldırıya uğradı.

Basına verdiği demeçlerin bir başka bölümünde kadın, López'e yaklaşıp onunla konuşmaya çalıştığını ve “golf arabaları olmasına ve iyi giyinmelerine rağmen bu onlara kötü muamele etme hakkını vermez” açıklamasını yaptı. … Ve o anda Kadın golf sopasıyla kafama vurup kırdı.. “Kırdıktan sonra gideceğini sanıyordum ama hayır, kontrolden çıkıp başka bir sopa çıkardı ve vücuduma tekrar vurdu.”

Emekli Lopresti'nin Pinamar'da dubleks sahibi olduğunu ifadelerine ekledi. “Toplum kötü, biz çok kötüyüz. Nefret söylemi korkunç. Bize banliyödeki siyah insanları ve fareleri anlattılar. “Ben siyahım, banliyölerdenim ve bu beni hiç etkilemiyor, ama sanki onları etkiliyor gibi görünüyor” dedi ve “ayrımcı bir konuya” odaklandı.