Pinamar'da bir çocuğu ezen ünlü Paris'in serbest bırakılması

KristoY

Global Mod
Global Mod
“Burada küçüğün durumunun iyi olduğunu belirtmek gerekiyor. Hiçbir zaman kaçmadım, hiçbir zaman işleri karıştırmadım“diyor Paris Avanzi (19) konuşurken Zurna. O, lüks hayatını sosyal ağlarda sergileyen ve beş gün önce bir bölümün kahramanı haline gelen Mataderos'un genç etkileyicisi. Sınır, Pinamardört tekerlekli bisiklete binerken 8 yaşındaki bir çocuğa çarptığında.

Avanzi -soyadı annesininkidir; DNI'sında görünen De Sena bunu kullanmıyor; ABD'nin yürüttüğü bir davada usuli bir durumla karşı karşıya. UFI N°5 Pinamar ve şimdi de olaylara ilişkin kendi versiyonunu bu gazeteye veriyor.

Her şeyden önce, 11 Ocak Cumartesi bölümünün, seçkin Costa Esmeralda'yı çevreleyen o vahşi kum tepeleri bölgesinde nasıl tetiklendiğini ve öğleden sonraları 4×4 kamyonların, UTV'lerin ve ATV'lerin sürtündüğü bir gösteriye dönüştüğünü hatırlayın. birbirlerine karşı ve eğlencenin bir parçası olarak etiket oynuyorlar.

“Arkadaşlarımızla birlikte çukurdaydık (NdR: kum tepeleri arasındaki derinlik). Bir arkadaşım bana dört tekerlekli bisikletini ödünç verdi, dedikleri gibi asla bir UTV olmadı. Ama benim için dört tekerlekli bisiklet arızalanmaya başladı, bunun deliklerden mi kaynaklandığını bilmiyordum. Deniz kıyısında başka arkadaşlar da vardı ve Oraya gittim. Ancak hızlı gitmiyordum“, başlamak.

Avanzi öğleden sonra geç saatlerde aktardığı hikayesine devam ediyor ve 8 yaşındaki çocuğun “koşarak gelen” oydu.

Beni hiç görmedidört tekerlekli bisikletin egzozunu da duymadı. Hızlı gitseydim duyacaktım. Onu koşarken gördüm ve dedim ki 'Beni görmüş olmalı' çünkü görüyordum. Giderek daha çapraz bir şekilde bana doğru gelmeye başladı. Ta ki dörtlüye takılana ve ben sıfıra kadar fren yapana kadar.. Bebek kuma düştü, kalktı, kumu sildi ve koşmaya devam etti” diye anlatıyor genç kadın.

La Frontera de Pinamar'daki araçlar. Fotoğraf: Fernando de la Orden / Özel Elçi

Avanzi, bundan sonra yaşananların onun “kaçışı” olmadığını, çocuğun anne ve babasıyla sahilde yaşanan güçlü bir alışveriş olduğunu söylüyor.

“Babam geldi ve bana söyledi. 'Eğer oğlumun kafatası kırığı varsa ne yapacaksınız?' . Ona söyledim 'Bilgilerimi vereceğim, hiçbir sorunum yok'. Ona tam adımı ve kimliğimi verdim. Bana herhangi bir bilgi aktarmadılar, benimle iletişim kurmadılar. Babayla laf alışverişinde bulunurken, Ona her şeyin bir kaza olduğunu söyledim.olay yerinde olmayan ve ne olduğunu hiç görmeyen anne ortaya çıktı” diyor.

Instagram'da 47.000'den fazla takipçisi bulunan Paris, o zamanlar bunu söylüyor Bebeğin annesi ona saldırmaya başladı: “Adam onu yakalamak istedi, o da bana tekrar vurmak istedi. Ben hiçbir şey söylemedim, hiçbir şekilde onu kırmadım, annesi olduğunu ve gergin olduğunu anladım. Adam bana anlatmaya başladı. 'Devam et, al kızım'. Bilgimi verdiğim ve çocuğun iyi olduğu, başka herhangi bir şeyden ziyade kumdan kaynaklanan bir çizik olduğu konusunda bana güvence verildi. Ben kaçmadım, orada anne-babayla fotoğraflar var“Ailemin yanına döndüm.”

La Frontera de Pinamar'da 8 yaşındaki çocuğun ezilme anının fotoğrafları.
La Frontera de Pinamar'da 8 yaşındaki çocuğun ezilme anının fotoğrafları.

Gece geçti ve çocuk ailesi tarafından bir tıp merkezine götürüldü ve birkaç saat sonra taburcu edildi. Avanzi, şikayetin ertesi güne kadar kendisine bildirilmediğini söylüyor. La Frontera'da hepsi birbirini tekrar gördü.

“Bebeğin iyi olduğunu görünce bilgimi verdim ve durum hakkında endişelenmeyi bıraktım. Pazar günü kamyonumla döndüm ve beni tanıdılarPatenti ağlarda görüp görmediklerini bilmiyorum. Polise beni durdurmasını, kamyonun benim olmadığını, kaçacağımı söylediler. Polise bunun bir kaza olduğunu söyledim“.