Perro Primo'dan Pinamar sahiline inen helikopterle ilgili alışılmadık açıklama

KristoY

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz Pazar günü yüzlerce tanığın önünde Pinamar'daki bir plaja inmesiyle ortaya çıkan skandalın ardından, şehirli şarkıcı Joel Rivas, daha çok bilinen adıyla Joel Rivas, kuzen köpekolanları haklı çıkarmaya çalıştı. “Pilotun düşeceğini bilmiyordumAsla niyetim bu değildi başını belaya sokmak“diye ifade etti.

Şarkıcı, Pinamar'ın La Frontera bölgesinde “La Olla”da verdiği ücretsiz gösteri kapsamında yaşanan olayla ilgili şunları söyledi: “Etkinliği düzenlediğimizde bazı otomobil bayileri ve bir araba yakalandı. bir değişiklik yapmak için bowling. Helikopterin düşürülmesi planlanmamıştı. “Başladığı yere geri döneceğini sanıyordum.”

danışıldı TN pilotun inişi kimin icat ettiği hakkında Ruhsatın iptali ve 60 gün süreyle diskalifiye edilmeye mal oldu Perro Primo, “burada bulunan insanların güvenliğini riske attığı” gerekçesiyle şu yanıtı verdi: “Sanırım etkinlikte yer alan, gösteriyi her zaman iyi havadan yana yapan ajanstaki kişilerdi.”

Ve hemen şunu açıkladı: “Başımı belaya sokmak ya da kimseyi gücendirmek gibi bir niyetim asla olmadı. Bu durumda tüm kalbimle özür dilerim.”

Uçakla gerçekleştirilen eylemi herhangi bir zamanda tehlikeli olarak değerlendirip değerlendirmediği sorulduğunda Rivas kendini şöyle haklı çıkardı: “Sanmıyorum, çünkü orada olmak bir çöl gibi (kumsalla ilgili olarak), bir şehir değil. Pilotta bir arıza mı var bilmiyorum çünkü onu tanımıyorum ama alt katta her şey boştu.

Kentsel müzik türü 'Cumbia 420'nin şarkıcısı, sürücünün “kafasının karışmış” olabileceği ve sahilde bir şeyler olduğunu düşünerek motosikletlerin “kesintileri” (sesleri) nedeniyle yere inmiş olabileceği hipotezini de öne sürdü.

Son olarak Rivas, yaptırımlardan yakındı pilot. “ondan da özür diliyorumKendimi kötü hissediyorum çünkü tanımadığım bir adam, bir sorunu vardı ve bu onun işi.

Pinamar'da kalabalık bir plaja helikopterle inen şarkıcı Perro Primo kimdir?

Perro Primo, tıpkı L-Gante gibi “Cumbia 420” kentsel türünün bir şarkıcısıdır. Müzisyenin ayırt edici özelliği, El Noba'ya katılan ve artık müşterileri arasında L-Gante ve diğer ünlü şarkıcıların da bulunduğu Lomas de Zamora'lı berber Facundo Guas'ın bakımını üstlendiği karakteristik pembe sakalıdır.

Ayrıca genellikle büyük gözlükler, bir şapka ve parmaklarına çok sayıda yüzük takar.