Panamericana'da gişeye çarpıp ölen gencin uyarı mesajları

KristoY

Global Mod
Global Mod
Diego Agustín Martínez (25) Hayatında büyük bir aşk vardı: oğlu Lukaneredeyse 2 yaşında, Magalí Guerrero (28) ile olan ilişkisinin sonucu. O zamandan beri ben de büyük bir üzüntü yaşadım. en yakın arkadaşı öldürüldü. Bu sabah Diego, kullandığı arabanın Pan-Amerikan Otoyolu'ndaki gişeye çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Ancak sabah saat 7'den sonra meydana gelen kazadan saatler önce Diego bir dizi haber yayınladı. Oğluyla vedalaştığı WhatsApp durumlarıeski partnerinden kendisine bakmasını ve onu “ömrü boyunca seveceğini” söyledi, ayrıca anne babasına ve kardeşlerine de mesajlar bıraktı.

“Lu'ya (Luka için) ve kız kardeşine iyi bak. Benim için yanağından kocaman bir öpücük ver.” Dün gece Magalí'nin kız kardeşine bıraktığı sesli mesaj buydu. Ayrıca ağlıyormuş gibi görünüyordu. Diego ve Magalí sekiz yıldır birlikte yaşayan bir çiftti ve son üçü birlikte yaşıyordu. Ocak ayında ayrılmışlardı ama bağları bozulmamıştı.

Diego'nun saatler sonra, seyahat başvurusu için şoför olarak çalışmak üzere kiraladığı kırmızı Volkswagen Suran'ın, Pan-Amerikan Otoyolu'nun Campana gişesinin 15. kabiniyle, kasabanın yüksekliğinde 33,5 kilometrede çarpışması sonucu öleceğini kimse hayal edemezdi. Pablo Nogues, San Martín'nın

Çarpmadan saatler önce genç adam, ailesi ve oğluyla vedalaşan bir dizi mesaj yayınladı. Birkaç ay önce çocukluk arkadaşımı kaybettiğim ve istikrarlı bir iş bulamadığım için üzgündüm.

Diego Agustín Martínez, küçük oğlu ve eski ortağı Luka ile birlikte.

Diego kimdi?

Diego 25 yaşındaydı ve Hurlingham bölgesindeki Villa Tesei'de yaşıyordu. Onun tutkusu River, futsal ve top oynamaktı. Bunu mahalle kulübü CFI'de (Club Barrio Infantil) yaptı ve burada idolü Hırvat'ı taklit etti. Luka ModricReal Madrid oyuncusu.

“Bütün sorunlarını unuttu adım attı ve yüzleşti söylediği gibi kemere. Son ortağı ve oğlu Luka'nın annesi Magalí, “merengue” orta saha oyuncusunu anarak “Sahada mutluydu” diye hatırladı.

Luka iki yaşına girmek üzere. Diego, Magalí ile olan ilişkisinden doğan çocuk için yeterince şey yapamadı. Magalí, “O harika bir insandı, hayatımın aşkıydı ve mükemmel bir babaydı” diye tanımladı.

Diego Agustín Martínez (25), bu sabah kullandığı arabanın Panamericana'da bir gişeyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.
Diego Agustín Martínez (25), bu sabah kullandığı arabanın Panamericana'da bir gişeyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Genç adam bir seyahat başvurusu için araba kullanıyordu. Bunu yapabilmek için bir araba kiraladı. Son zamanlarda ben üzgünüm çünkü istikrarlı bir iş bulamadım Eski ortağı, “Bu da kendisini kötü hissetmesine neden oldu” diye açıkladı.

Diego ve aşkı Luka

Diego'nun aşkı bebeği Luka'ydı. Çocuğun annesi, “Kralına hayrandı, oğlum onu gördü ve çok mutlu oldu, ona sarıldı ve birbirlerinin burunlarını öptüler” diye vurguladı.

“Hamile olduğumu öğrendiğinde hazırlıklı olmadığımız için boşverdi. Daha önce hamileliğimi kaybetmiştim ve bebek sahibi olmak istemiyordum, o zaman mutlu oldu. Birlikte Nehir kıyısına gideceklerini söyledi. Bebeğinin CFI'da oynadığı kulüpte oynamasını istiyordu. “Luka da babası gibi solak” dedi.

Diego gol attığında, oğluna ithafen her zaman iki eliyle kalp işareti yapardı. River'ın maçlarının yanı sıra İtalya'da Real Madrid ve Inter'i de birlikte izlediler.

Arkadaşının ölümü

Ancak Diego'nun hayatındaki her şey mutluluk değildi. Birkaç ay önce çocukluğundan tanıdığı, anaokulunu ve mahalleyi paylaştığı en yakın arkadaşını kaybetmenin acısını yaşadı.

Magalí, genç adamın ölümünün “Diego'yu çok kötü etkilediğini” ileri sürdü. Bu yüzden ona terapi yapmasını tavsiye etti çünkü depresyon belirtileri gösterdiğine inanıyordu. “Her şey olup biterken Diego birkaç saat önce arkadaşıyla konuşuyordu. Öğrendiğinde şok oldu. Bugüne kadar nedenini merak etti.”

Veda mesajları

Sabah saat beş civarında Diego'nun hattının WhatsApp durumu aktif hale getirildi. İçinde birkaç mesaj vardı elveda dedi anne ve babasını, kardeşlerini bırakıp onları Küçük oğlunuz için özel bir mesaj.

Pan-Amerikan Otoyolu'nda bir kabine çarpan araba bu şekilde yok oldu
Pan-Amerikan Otoyolu'nda bir kabine çarpan araba bu şekilde yok oldu

“Ailesine, bana ve oğluna veda etmek için eyaletlere gitti. Kardeşleri ve ebeveynleri hakkında belirli şeyler yazdı ve onlara onları sevdiğini söyledi. Ayrıca hayatı boyunca beni seveceğini ve oğlumla ilgileneceğini de. Magalí, “Eskiden olduğu gibi mükemmel bir anne olacağımı” söyledi.

Genç kadına göre Diego'nun üzgün olmasının nedenleri şunlardı: arkadaşının kaybıİstikrarlı bir iş bulamayan çiftin ilişkilerinin ve bazı yakın arkadaşlarıyla ilişkilerinin sona ermesi.

Kaza

Diego, bu Salı günü arabasını Pan-Amerikan Otoyolu'ndaki bir gişeye son hızla sürdükten sonra öldü. Korkunç kaza, otoyolun Campana kolu Pacheco'da, kuzey yönünde 33.7 kilometrede bulunan geçiş gişesinde meydana geldi.

Kaza anında ortaya çıkan ve gişe güvenlik kameralarından biriyle çekilen videoya göre, Martínez'in içinde bulunduğu kırmızı Volkswagen Suran yüksek hızda seyrediyor ve otoyola vardığında hiçbir zaman yavaşlamayı başaramıyordu. çardak. .

İstinat duvarına çarptı, havada takla attı, gişelerden birini yok etti ve dışarı fırladı. Etki çok şiddetliydi. Öyle ki aracın kalıntıları gişenin yanına dağıldı. Motor kaza mahallinden yaklaşık elli metre uzakta bile bulundu.

Video

Panamericana'da trajedi. İşte o an, sürücünün gişeye çarpıp öldüğü an

Yargı sözcüleri Clarín'e “sürücünün yalnız olduğunu” ve “tek hipotezin trafik kazası olduğunu” doğruladı. Alkol alınıp alınmadığının tespiti için kan örneği alınıp alınmadığı sorulduğunda ise “Kişi öldü, mağdur olsaydı prosedür farklı olurdu” dedi.

Şu ana kadar 15 numaralı gişeye ne kadar ulaştığı da belirlenmedi. San Martín 4 No'lu Savcılık Bürosu'ndan sorumlu Savcı Gloria Reguan, dosyayı “haksız cinayet” olarak sınıflandırarak müdahale etti.

Diego'nun anısı

Magalí, Diego'nun “mükemmel bir insan ve daha iyi bir baba olarak” hatırlanmasını istedi. “Oğlunu hem bu hayatta hem de diğer hayatta sevdi. “O her zaman hayatımın aşkı olacak.”