Otobüs şoförüyle tartışıp bıçakladı

KristoY

Global Mod
Global Mod
Çarşamba öğleden sonra çılgın bir öğleden sonra yaşandı Karanlıkne zaman bir adam Otobüs şoförünü kolundan bıçakladı ünitenin içinde başlayan ve ünitenin dışında biten hararetli bir tartışmanın ardından. Görünüşe göre çatışma, saldırganın tetiklediği için tetiklendi. SUBE kartım olmadan seyahat etmeyi planlıyordum.

Buenos Aires banliyölerinin batısında yer alan bu kasabada, Route 23 ile Lisandro de la Torre'nin kesiştiği noktada hem kavganın kahramanları hem de yolcular arasında aşırı gerilim anları yaşandı.

Tarafından aktarılan açıklamalara göre TNYolculardan biri, saldırganın kadından yolculuk ücretini istediğini ve parayı ona verdiğini söyledi.

“Bileti çıkardı ve şoförle tartışma yaşandıne olduğunu bilmiyorum. Otobüsün arka kısmına doğru yürürken ona bir şey söyledi ve şoför ona karşı çıktı ve çam kozalaklarına tutunmaya başladılar” dedi.

İşte o sırada başka hatta çalıştığı için o sırada yolcu olan başka bir otobüs şoförü, meslektaşını savunmak için araya girdi.

Şiddet, Moreno'da yolcunun sürücüye bıçakla saldırmasına kadar vardı.

“Şoför (yolcuydu) onu boynundan cama doğru tuttu, otobüs şoförü aracı durdurdu ve onu ikisinin arasından çıkardılar. Çocuk hızla otobüsün önüne geçti ve taş atmaya başladım”diye belirtti.

Aynı hikayeye göre otobüsün kapıları zaten kapalıydı ve sürücü olay yerinden ayrılmaya hazırlanıyordu ancak taşlı saldırı her iki sürücünün de pozisyonunu değiştirdi.

İkisine de saldırdı. Onu üniteden çıkardıklarında ön cama vurmaya başladı ve kırmaya çalıştı, o zaman inmeye karar verdiler” dedi işe giden sürücünün karısı.

İşte o an, sosyal ağlarda hızla yayılan videoda görüldü. Kaldırımda bir adamın elinde bıçakla iki kişiye saldırdığı şiddetli bir sahne görülüyor. Ünitenin içinde bazı yolcular durmak için yalvarırken, çoğunluğu oluşturan diğerleri ise durumu kaydediyor. dantesk sahne cep telefonlarıyla.

Sivil giyimli bir polis memurunun elinde servis silahıyla olay yerine gelmesi üzerine saldırgan kaçtı.
Sivil giyimli bir polis memurunun elinde servis silahıyla olay yerine gelmesi üzerine saldırgan kaçtı.

Birimin sürücüsü olan biri, o sırada birini ön kolundan yaralamayı başardı. Sivil kıyafetli bir polis memuru olay yerine geldikurallara uygun ateşli silah taşıyor.

Bu durumda, saldırgan kaçtı 41 yaşındaki yaralı adam ise meslektaşı tarafından Mariano y Luciano de la Vega de Moreno Hastanesi'ne götürüldü ve burada şans eseri küçük olan yaraları nedeniyle tedavi altına alındı.