İki kadına yardım etmek için denize giren ve kaybolan Arjantinli genç kim?

KristoY

Global Mod
Global Mod
Franco Adrián Toro 30 yaşında ve çalışmak için Uruguay'a gitmişti. Bu çarşamba günü şafak vakti Punta del Este'nin El Emir bölgesinde bir partiden sonra dayanamayan iki kadına yardım etmek için suya atladı. Grubun dördüncü bir üyesi de onlara yardım etmek için denize girdi..

Buna paralel olarak, Valilik personeli 911'e yapılan acil çağrının ardından olay yerine geldi. 4 kişiden 3'ü kurtarıldıancak Franco o zamandan beri kayıp.

Genç adam Bahía Blanca'da doğmuştur ve bir dövme sanatçısıdır. Ancak, birçok gencin çalışmak için Esteños restoranlarına geçici olarak geldiği mevsimlerde genellikle olduğu gibi, Punta del Este'de gastronomi alanında bir grup Arjantinli ile çalışıyordum.

“#Uruguay'daki sanatçıları, dövme sanatçılarını ve illüstratörleri tanıyorsanız ve bağlantı kurmama yardımcı olmak istiyorsanız, ben de bir sürprizim var!” diye yazdı ve Facebook hesabında dövme randevuları olduğunu duyurdu. o ay, Uruguay seyahatinize çıkmadan önce.

Ayrıca kendi ağlarında yaptığı karmaşık tasarımları ve kendi dövmelerinin görüldüğü fotoğrafları da gösteriyor.

Franco Toro, 2021'den bir fotoğrafta. Instagram fotoğrafı

Arama operasyonu nasıldır?

Gün boyunca Maldonado ve Punta del Este Eyaleti'nden Cankurtaran Koordinatörlerinden oluşan ekip Franco'yu aramak için çalıştı. Arama jet skilerle yapılıyor. “Bölgenin dalgıç atılmasına izin verip vermediğini görüyoruz.kayalara ve sörfe bağlıdır. Şimdilik bir sürat teknemiz, jet skimiz ve yaya personelimiz var” dedi. Zurna Sebastián Sorribas, gemi kaptanı.

Bu gazetenin yeniden kurgulayabildiğine göre olay, yılın ilk Çarşamba günü şafak vakti, iki kadının altı kişilik gruptan ayrılarak denize girmesiyle meydana geldi. tehlikesi nedeniyle yıkanılması yasak olan bir alanda (dalgalar ve kayalar nedeniyle).

İşaretler bölgenin tehlikesi konusunda uyarıyor. Denize düşen 4 kişiden 3'ü burada kurtarıldı. Fotoğraf Juano Tesone / Özel Elçi
İşaretler bölgenin tehlikesi konusunda uyarıyor. Denize düşen 4 kişiden 3'ü burada kurtarıldı. Fotoğraf Juano Tesone / Özel Elçi

“Dayanamayıp dengelerini kaybedince, bir erkek kişi aramaya gitti ama o da çıkamadı, muhtemelen denizin dalgalı olduğu bir dönemde yorgunluktan mağdur olmuştu. Ve dördüncü bir kişiyi de gördük. kendi hesabına çıkabilen bilgi. “İki kadına yardım ettik ama aradığımız kişiyi göremedik.”Sorribas belirtti.

Hayatta kalan üç kişi Maldonado'da hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede iyileşip taburcu edildiler.

Gemi kaptanı denize girenlerin durumu hakkında ayrıntılı bilgi vermedi. “Alkol içip içmediklerini bilmiyoruz ve bugün önceliğimiz bu değil. Aramaya kendimizi adadık ve saatler geçtikçe daha fazla ekipman ve personel ekleyeceğiz. Son teslim tarihimiz yok, uluslararası deniz kanunları var. Kişinin yaşadığına dair karinemiz olduğu sürece aramayı gerektirir. Gemi kaptanı, “Gerekli olanı arayacağız” diye ekledi.

Punta del Este'deki El Emir sahillerinde kaybolan Arjantinliyi bulmak için yoğun arama çalışmaları sürüyor. Fotoğraf Juano Tesone / Özel Elçi
Punta del Este'deki El Emir sahillerinde kaybolan Arjantinliyi bulmak için yoğun arama çalışmaları sürüyor. Fotoğraf Juano Tesone / Özel Elçi

El Emir Plajı, kayalık coğrafya ve önemli dalgalarısörf için idealdir. Bu spora yönelik bir turnuva olan Dolunay Festivali burada düzenleniyor ve Başkan Luis Lacalle Pou'nun en sevdiği mekanlardan biri.

Punta del Este. Özel muhabir.