Brezilya'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden gencin ve kayıplarla boğuşan bir ailenin acı dolu hikayesi

KristoY

Global Mod
Global Mod
Leandro Fernandez Pazar akşamı Brezilya'nın Lebon Regis kenti yakınlarında kafa kafaya çarpışmada hayatını kaybeden genç (29), acı ve kayıplarla işaretlenmiş bir hayatancak bu onu, derin inancının desteğiyle ilerlemek için mücadeleye devam etmekten alıkoymadı. Misiones'teki memleketleri Dos Hermanas'ta Fernández ailesi, kalan azıcık güçleriyle yeni darbeyi sindirmeye çalışıyor. Salı öğleden sonra genç adamın naaşı, gömüldükleri aynı mezarlığa defnedildi. onun iki küçük kızı.

Ortağı Daniela Veloso (25), Cazador Hastanesi'nde aldığı yaraların iyileşme sürecinde. Akrabaları, durumunun iyi olduğunu ve seyahat etmek ve ona eşlik etmek için şimdiden hazırlık yaptıklarını söyledi.

Pazar günü saat 19.20'de Leandro ve Daniela, SC 350 güzergahında Volkswagen Gol ile seyahat ediyorlardı ve Lebon Regis bölgesine ulaştıklarında Caçador'a giden Volkswagen T-Cross ile kafa kafaya çarpıştılar. Bu araçta küçük oğullarıyla birlikte bir çift vardı.

Kaza o sırada meydana geldi şiddetli yağmur bölge hakkında. Leandro ve Daniela arabanın bükülmüş demirleri arasında sıkışıp kaldı ve Gönüllü İtfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Genç, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Trajedilerle işaretlenmiş bir hayat

Leandro, Dos Hermanas'ta çiftliklerin olduğu bir bölgede büyüdü. Beşinci sınıfta tekrarladı ve okula dönmedi. Önce tarımsal işlerde yardımcı oldu, sonra iş aramaya başladı. “Her zaman bir şeyler yapıyordu. Ona bir parça arazi verdim ve kazandığı az miktardaki parayla malzemeleri satın aldı ve kendi evini inşa etti” diye anımsıyor babası Daniel.

Leandro, ortağı ve ikinci kızı Rubí ile birlikte.

Aşk Leandro'nun hayatına hızla girdi ve henüz 19 yaşındayken aynı mahalleden olan Daniela ile bir çift kurdu. Babası, “Sanırım onun ilk kız arkadaşıydı” dedi. Yakında hayatlarına girecekti. Estefi.

Ailesinin yardımıyla ilk arabasını satın alabildi. doğaçlama bir remiİşin bol olmadığı bir kasabada gelir elde etmek için gerekli.

Bir görünüşü Estefi'nin kafasındaki tümör Onları sekiz ay boyunca bir bakım merkezine götürdü. Sonunda küçük kız 4 yaşında öldü. Sonra gelirdi YakutCiddi sağlık sorunlarıyla doğan ve İki ay sonra öldü. Çiftin hazmetmekte zorlandığı bir darbe daha.

Leandro ve Daniela, 19 yaşından beri bir çiftti.
Leandro ve Daniela, 19 yaşından beri bir çiftti.

Kızlarının ölümünden sonra Leandro, küçük kardeşi Enzo'ya sarıldı. Teyzesi Rosita Fernández, “Her zaman onunla ilgilendim, top oynadılar” dedi. Kazada hayatını kaybeden gencin biri kadın olmak üzere dört kardeşi daha vardı. Oğlanların en büyüğüydü ve fanatik bir River hayranıydı.

Daniel, oğlunun Santa Catarina eyaletinin rotalarını çok iyi bildiğini söyledi. “Her zaman bu rotaları takip ettim çünkü Brezilya'ya işe giden insanları götürüyordum ya da getiriyordum. Hatta bir süre orada çalışıyordu” diye hatırladı.

8 Aralık, ailenin yasını tutan bir gün

Fernández ailesi için 8 Aralık sıradan bir gün değil. Aynı tarih ama 2022'de yine bir kazada öldü Daiana (26), Rosita'nın kızı. “Öğretmenlik yaptığım anaokulundan arabayla dönüyordum ve Sayıştay'a gelen tır kaza yaptı. Haber Bakanlığı olayı açıklığa kavuşturmak için hiçbir şey yapmadı” diye şikayet ediyor kadın.

Birkaç ay önce Eylül ayında, Kiralık katil, kuzenini 8 kurşunla öldürdü Leandro tarafından. Daha çok “Chany” olarak bilinen Sebastián Fernández Da Rosa (42), Brezilya sınırına çok yakın bir ürün deposunu açtıktan dakikalar sonra saldırıya uğradı.

Leandro, Daniela ve Estefi
Leandro, Daniela ve Estefi

Bu gerçek, Brezilya'nın kuru sınırındaki Bernardo de Irigoyen'de meydana gelen diğer tetikçi vakaları gibi cezasız kalmaya devam ediyor.